Descargar EBOOK La tragedia de cal pere llarg autor EDUARD GIRBAL JAUME gratis online


Descargar EBOOK La tragedia de cal pere llarg autor EDUARD GIRBAL JAUME gratis online Título Del Libro: La tragedia de cal pere llarg
El autor del libro: EDUARD GIRBAL JAUME
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 8.24 Mb
El editor: EDICIONS DE 1984
ISBN 13: 9788496061644
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Finalista Premi Llibreter 2006

Admirat per Josep Pla com a mestre de la prosa, Eduard Girbal Jaume (Girona, 1881 - Barcelona, 1947) va publicar La tragèdia de cal Pere Llarg el 1923, i la situa al mateix escenari de L'estrella amb cua (1919, reeditada el 2005 en aquesta mateixa col•lecció). En un món de terribles passions, sobretot econòmiques, Girbal Jaume ens explica la història del Peret de cal Pere Llarg, de tràgic i ridícul destí, i sobretot la de la seva dona, la Custòdia, dita la Pere Llarga, "una qualsevol, una ximple acabada, una cabra boja, una pollina guita, una rauxosa grollera i desvergonyida, una fatxendera imbècila, una dessabrida estúpida" que els únics personatges que pot arribar a enamorar són els lectors, i que es veu abocada, per mor de la relació amb els homes, a una solitud molt diferent de la de la Mila de Víctor Català. En el seu moment la novel•la es va considerar escandalosa i això és una de les causes del seu ocultament.
Es tracta d'una tragèdia amb totes les de la llei, però Girbal Jaume, amb un magnífic domini del llenguatge i del material narratiu, ens la fa passar com una obra de les més entretingudes i còmiques del seu moment. La visió del món de la pagesia, de l'antiga civilització catalana de les masies de muntanya, és tan dura com divertida. És alhora una tragèdia, una comèdia i una gran novel•la d'acció. Un terratrèmol de passions que no arriben a l'amor ni tan sols als desamors: un desastre tràgic que no pot deixar de resultar familiar a qualsevol lector que es fixi una mica en el material humà que l'envolta.
El autor es EDUARD GIRBAL JAUME escribió un interesante libro titulado La tragedia de cal pere llarg. El libro de la publicó la editorial EDICIONS DE 1984, y en este momento por el libro de La tragedia de cal pere llarg PDF ISBN (9788496061644) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La tragedia de cal pere llarg EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor EDUARD GIRBAL JAUME, que te pueden gustar, igual que el libro de La tragedia de cal pere llarg EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La tragedia de cal pere llarg EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La tragedia de cal pere llarg PDF
Descargar en EPUB La tragedia de cal pere llarg EPUB
Descargar en DOC La tragedia de cal pere llarg DOC
Descargar en TXT La tragedia de cal pere llarg TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La tragedia de cal pere llarg


Carlos

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots escribí el número y descargado sin necesidad de registro

Diego

Libro una vez irá.

Marina

Polémico libro con un interesante nombre y en una interesante idea. No es un libro para cada uno!Pero no me arrepiento de lectura!

Pablo

Mi vida se dividió en dos mitades: el antes y el después de leer este libro!

Elena

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el número y descargado sin problemas
Añadir comentario
Descargar EBOOK La tragedia de cal pere llarg autor EDUARD GIRBAL JAUME gratis online

PDF: la-tragedia-de-cal-pere-llarg.pdf La tragedia de cal pere llarg PDF
EPUB: la-tragedia-de-cal-pere-llarg.epub La tragedia de cal pere llarg EPUB
DOC: la-tragedia-de-cal-pere-llarg.doc La tragedia de cal pere llarg DOC
TXT: la-tragedia-de-cal-pere-llarg.txt La tragedia de cal pere llarg TXT