Descargar EBOOK Morir a l estiu autor TOM WRIGHT gratis online


Descargar EBOOK Morir a l estiu autor TOM WRIGHT gratis online Título Del Libro: Morir a l estiu
El autor del libro: TOM WRIGHT
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 34.37 Mb
El editor: EMPURIES
ISBN 13: 9788497877947
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:El llibreter recomana Morir a l’estiu
“És aquesta una novel·la negra ambientada al sud dels Estats Units molt poc a l’ús, perquè qui mor a l’estiu no són només les víctimes d’un assassí en sèrie, sinó també la innocència d’uns protagonistes per al record”.
(Javi Montserrat, Llibreria de Barcelona Rambla Catalunya)

«Em vaig despertar amb una suor freda, sabent del cert que la mort era una noia adolescent i que l’havia tingut dreta i en silenci a la vora del llit durant tota aquella nit». En Jim Beaudry, o Galeta, com li diuen, és un adolescent que intenta no ficar-se en problemes. Però els problemes sempre troben una manera d’acostar-se-li, especialment després que la seva cosina, l’L.A., arribi a viure amb ells. Quan una tarda d’estiu en Galeta i l’L.A. troben el cos d’una noia als afores agrestos de Dallas, comença una aventura que posarà les seves vides en perill. Tot el que es mor a l’estiu és una novel·la inoblidable i esgarrifosa que val la pena llegir i que ens presenta un nou autor que cal tenir en compte, Tom Wright.


El autor es TOM WRIGHT escribió un interesante libro titulado Morir a l estiu. El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de Morir a l estiu PDF ISBN (9788497877947) es necesario pagar 19.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Morir a l estiu EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor TOM WRIGHT, que te pueden gustar, igual que el libro de Morir a l estiu EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Morir a l estiu EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Morir a l estiu PDF
Descargar en EPUB Morir a l estiu EPUB
Descargar en DOC Morir a l estiu DOC
Descargar en TXT Morir a l estiu TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Morir a l estiu


Ruben

no, en absoluto no me gustó el libro

Aitor

Fácil de leer para un día nublado

Natalia

de mal en peor....

Pablo

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Aitana

La primera reseña que me ha invertido pedacito de su alma...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Morir a l estiu autor TOM WRIGHT gratis online

PDF: morir-a-l-estiu.pdf Morir a l estiu PDF
EPUB: morir-a-l-estiu.epub Morir a l estiu EPUB
DOC: morir-a-l-estiu.doc Morir a l estiu DOC
TXT: morir-a-l-estiu.txt Morir a l estiu TXT