Descargar EBOOK Fora de lloc autor MARTA CARDONA VALLS gratis online


Descargar EBOOK Fora de lloc autor MARTA CARDONA VALLS gratis online Título Del Libro: Fora de lloc
El autor del libro: MARTA CARDONA VALLS
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.15 Mb
El editor: ANGLE
ISBN 13: 9788492758746
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Som al final dels anys cinquanta. Carregada de somnis i esperances, molt enamorada, la Maria es casa amb en Jaume. Als pocs dies emigren a Anglaterra contractats com a servei domèstic: ella d'assistenta, ell de xofer i mecànic. Comença així una lluita esgotadora per assolir l'estabilitat econòmica, familiar i sentimental.
Hauran de canviar de feina i de condicions de vida. Hauran d'adaptar-se a una societat estricta i distant, trampejant l'enyorança de tornar a Catalunya. Hauran de prosperar mentre la família creix amb fills i més fills. No serà fàcil per a la Maria acostar-se als seus somnis, ja que en Jaume pensa només en cotxes i en altres plaers. I ella haurà de dur, sola, abandonada, tot el pes de la família, sobrevivint en un país estrany, sense ajudes, contra tot i contra tots. Fora de lloc. Marta Cardona debuta amb una novel·la que recrea magníficament l'Anglaterra dels anys cinquanta i seixanta, plena de detalls reveladors i suggerents de la vida quotidiana. La seva prosa llisca suau i natural, modulant amb mestria els sentiments i les emocions que fan de la Maria algú en qui moltes dones, sens dubte, es reconeixeran.


El autor es MARTA CARDONA VALLS escribió un interesante libro titulado Fora de lloc. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de Fora de lloc PDF ISBN (9788492758746) es necesario pagar 22.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Fora de lloc EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARTA CARDONA VALLS, que te pueden gustar, igual que el libro de Fora de lloc EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Fora de lloc EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Fora de lloc PDF
Descargar en EPUB Fora de lloc EPUB
Descargar en DOC Fora de lloc DOC
Descargar en TXT Fora de lloc TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Fora de lloc


Manuel

Completa decepción

Ivan

Es difícil para mí llamar a este libro "best seller", pero leer es interesante.

Martina

Fascinante libro para los niños y sus padres

Alejandro

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin necesidad de registro

Julia

Esta trama será recordado por mucho tiempo
Añadir comentario
Descargar EBOOK Fora de lloc autor MARTA CARDONA VALLS gratis online

PDF: fora-de-lloc.pdf Fora de lloc PDF
EPUB: fora-de-lloc.epub Fora de lloc EPUB
DOC: fora-de-lloc.doc Fora de lloc DOC
TXT: fora-de-lloc.txt Fora de lloc TXT