Descargar EBOOK Canço de la plana autor KENT HARUF gratis online


Descargar EBOOK Canço de la plana autor KENT HARUF gratis online Título Del Libro: Canço de la plana
El autor del libro: KENT HARUF
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 891 Kb
El editor: EDICIONS DEL PERISCOPI
ISBN 13: 9788494601484
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Al petit poble de Holt, Colorado, un mestre s’ha de fer càrrec dels seus dos fills després de la desaparició de la seva dona, mentre ells s’inicien en l’aventura de viure; una adolescent embarassada és rebutjada per la seva mare i es veu obligada a buscar refugi; i dos germans solitaris d’edat avançada que viuen en una granja dels afores veuen com el seu dia a dia s’altera sense remei quan decideixen acollir un hoste inesperat. Les vides de tots aquests personatges s’entrellacen en la cadència lenta d’aquesta comunitat rural que es debat entre la modernitat i els valors tradicionals. Amb una prosa senzilla i plena de detalls, Kent Haruf ens mostra un paisatge humà commovedor on l’amor i l’esperança esdevenen el motor de tota vida humana.
Ursula K. Le Guin, The Guardian – «Un escriptor amb una originalitat enlluernadora. Parla de manera pausada, amb intimitat però amb contenció, d’un adult a un altre. És curós a l’hora d’explicar una bona història, destil·la veritat.» Observer – «Cançó de la plana és una investigació ben construïda sobre com veus dispars, cada una única i interconnectada, es troben en unes circumstàncies altament improbables. Haruf ofereix un enfoc fresc creant capes que s’intensifiquen i es fan més fondes a mesura que progressa la novel·la, alternant, a cada capítol, la vida d’un personatg...


El autor es KENT HARUF escribió un interesante libro titulado Canço de la plana. El libro de la publicó la editorial EDICIONS DEL PERISCOPI, y en este momento por el libro de Canço de la plana PDF ISBN (9788494601484) es necesario pagar 18.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Canço de la plana EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor KENT HARUF, que te pueden gustar, igual que el libro de Canço de la plana EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Canço de la plana EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Canço de la plana PDF
Descargar en EPUB Canço de la plana EPUB
Descargar en DOC Canço de la plana DOC
Descargar en TXT Canço de la plana TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Canço de la plana


Nicolas

No es el caso cuando se puede decir que el libro es mejor.

Adrian

Es necesario leer cada

Nerea

todo bien, gracias rápidamente descargado

Nicolas

Una obra maravillosa

Andrea

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco
Añadir comentario
Descargar EBOOK Canço de la plana autor KENT HARUF gratis online

PDF: cano-de-la-plana.pdf Canço de la plana PDF
EPUB: cano-de-la-plana.epub Canço de la plana EPUB
DOC: cano-de-la-plana.doc Canço de la plana DOC
TXT: cano-de-la-plana.txt Canço de la plana TXT